top of page

POWDERBROWS

Powderbrows

​Powderbrow is een nieuwe semi permanente makeup techniek. Met behulp van de PMU machine krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect, die van licht naar donker gaat (ook wel ombré brows genoemd). De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes. De wenkbrauwen hoeven pas na 1,5 jaar bijgewerkt te worden d.m.v. een nieuwe behandeling.

WAT ZIJN POWDERBROWS?

​Ik bespreek samen met jou al je wensen en geef advies, dan begin ik met de browmapping. Hierbij meet ik alles op de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te creëren die bij jouw gezicht passen. Ik verwijder het haar van de wenkbrauwen indien nodig en teken ze naar aanleiding van de besproken wensen voor. De behandeling doet geen pijn maar is voelbaar; het wordt vergeleken met het verwijderen van het haar van de wenkbrauwen.

HOE GAAT EEN BEHANDELING?

 

Gemiddeld twee tot 3 uur.

HOELANG DUURT EEN BEHANDELING?

HOE VERLOOPT HET GENEZINGSPROCES?

​Ombré powderbrows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits de nazorginstructies worden opgevolgd. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen van ons personeel op te volgen, zodat je langer kunt genieten van je permanente make up. Je krijgt na iedere behandeling een kaart met nazorg-instructies, of kunt deze hier online lezen.

HOE LANG GAAN POWDERBROWS MEE?

LIPBLUSH

Lipblush

Met lipblush verbeteren we jouw natuurlijke lip vorm. Met pigment geven we je lippen meer definitie en verbergen we oneffenheden om zo een natuurlijke lip te maken die past bij jouw huidskleur, gezichtsvorm en wensen. De behandeling wordt uitgevoerd met een PMU-machine en wordt als niet pijnlijk ervaren door de meeste dames. De resultaten blijven tot 3 jaar zichtbaar, inclusief een touch-up. Gemiddeld duurt een behandeling 3 uur. Je krijgt na iedere behandeling een kaart met nazorg-instructies, of kunt deze hier online lezen.

WAT IS LIPBLUSH?

 • Vrouwen met asymmetrische lippen, die graag een mooie vorm willen

 • Correctie van een hazenlip /schisis

 • Voor mensen die hun bleke lippen weer graag een frisse kleur zouden geven

 • Vrouwen die graag hun donkere lippen willen oplichten / lip enlightment

 • Voor degene die de contouren van hun lippen kwijt zijn door fillers of herpesvirus

 • Vrouwen met smalle lippen, die ze graag optisch gezien voller willen laten lijken

VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP VOOR DE LIPPEN BEDOELD?

Deepliner

Deepliner

Deepliner is een semipermanente make-up techniek die wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierbij wordt een lijntje getatoeëerd op de wimperrand. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten.

Let op! Als je lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen hierin te bewaren. Tijdens de behandeling mogen de lenzen namelijk niet in de ogen blijven.

WAT IS DEEPLINER?

KAN DEZE BEHANDELING BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST?

KAN DEZE BEHANDELING BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST?

 

De deepliner behandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling moeten vier weken zitten.

KAN DEZE BEHANDELING BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST?

Voor de meeste zijn de ogen enkel de eerste paar uur na de behandeling (maximaal 1 dag) gevoelig en gezwollen. Heb je een erg gevoelige huid? Dat kan dit tot drie dagen duren; dit komt echter zelden voor.

ZIJN DE OGEN GEZWOLLEN NA DE BEHANDELING?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en per huidtype. Dit kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloed tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen of als je ooit permanente make-up hebt gehad.

 • Zeer vette huid: tot 6 maanden

 • Vette tot normale huid: 10-14 maanden

 • Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

HOELANG GAAT DE DEEPLINER MEE?

waxen
Image by mahdi chaghari

WAXEN

Waxen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert.

Het is niet geheel pijnloos maar iedereen ervaart het waxen anders. De een voelt haast niks en de ander vind het niet prettig maar te doen.​

Met een wax behandeling blijven de haartjes gemiddeld 3 tot 5 weken weg. De haren komen zachter en steeds minder terug.

WAT IS WAXEN?

 •  2 weken niet scheren van te voren

 • zorg dat de haartjes minimaal 5 mm zijn

 • scrub je huid lichtjes 24 uur van te voren ( scrub kan aangekocht worden, indien eigen scrub olie & parfum vrije scrub)

 • gebruik gaan bodylotion of deodorant (bij oksels)

WAT MAG JE VOOR DE BEHANDELING DOEN?

 

 • niet na de behandeling de huid aanraken ivm irritaties

 • geen strakke kleding dragen

 • 48 uur niet heet douche

 • 48 uur niet sporten, zonnen of onder de zonnebank

 • de eerste week na de behandeling niet scrubben!

WAT MAG JE NA DE BEHANDELING NIET DOEN?

bottom of page