top of page
Tropical Leaves

Wij zijn AYVA. De permanente makeup studio voor vrouwen die gewoonweg van zichzelf houden.


Het is onze natuurlijke roeping ervoor te zorgen dat vrouwen zichzelf zien en hardop zeggen: ‘I look and feel a million bucks.” Dit doen wij door onze vrouwen te voorzien van expressieve looks die hun uiterlijke kenmerken benadrukken en versterken. Krachtig, statement-wise en altijd passend bij wie zij zijn.


Met onze behandelingen laten wij onze vrouwen het gemak, comfort en de schoonheid ervaren van permanente makeup. Daarbij beloven wij aan onze vrouwen dat we altijd streven naar het werkelijk maken van het eigen ideaalbeeld. Dat betekent voor ons: het bieden van top notch producten en artistry gecombineerd met hoogstpersoonlijke service.


Op die manier willen wij de zelfverzekerdheid van onze vrouwen een positieve boost geven en eventuele twijfels over hun uiterlijk zo veel mogelijk wegnemen. Uiteindelijk, hopen wij bij te dragen aan een wereld vol vrouwen die durven te zijn wie zij willen zijn. Én zoals zij zichzelf het liefst zien.

Hey girls,


Ik ben Julia Rinkens, trotse moeder van twee knappe kids en PMU artist. Sinds kleins af aan ben ik gefascineerd door schoonheid en verzorging. In mijn ogen bestaat er geen mooiere baan dan het zelfvertrouwen van vrouwen een boost te geven. Dat is wat ik met AYVA dag in, dag uit wil bereiken: het werkelijk maken van eigen ideaalbeelden. Tegelijkertijd wil ik mijn dames welkom heten in mijn studio en een fijne plek bieden waar zij 100% zichzelf durven zijn.


De afgelopen tijd heb ik mij gespecialiseerd in permanente makeup. Omdat ik mijn klanten de best mogelijke behandelingen wil bieden, ben ik in de leer gegaan bij verschillende gerenommeerde artists, nationaal als internationaal zoals DMT Beauty, MP brows, Thirza dekkers, Virgocontour , Olha Yurchenko, Tess Tattoo & Megastar beauty. Ik daag mezelf continu uit om het beste uit mezelf te halen door te blijven leren en ontwikkelen, zodat ik voor elke vrouw de perfecte look kan creëren. Bovenal vind ik dat elke vrouw die aandacht en liefde verdient. Dat durf ik niet alleen te beloven maar dat is precies wat ik ga doen. Dus wacht niet langer en maak een afspraak. Heb je vragen? Neem dan even contact op.

OVER AYVA

OVER JULIA

bottom of page